Sănătate şi frumuseţe pentru toată familia!

Gold Collagen

Ser-elexir cu extract de caviar negru şi colagen marin.
Ser-elexir cu extract de caviar negru şi colagen marin.

Ingrediente active: colagen marin, extract de caviar negru.
Serul conține un complex nutritiv intensiv pentru restabilirea elasticităţii pielii și lupta împotriva îmbătrânirii cauzate de schimbările legate de vârstă. Colagenul solubil marin ajută în mod activ la regenerarea, hidratarea şi compensarea pierderii aminoacizilor din piele, de asemenea are un efect de lifting. Extractul de caviar - o sursă bogată de vitamine și aminoacizi - hrănește pielea în mod eficient, are un efect protector, redă fineţea pielii. Ca rezultat al expunerii piele la această energizare, ridurile profunde sunt reduse, de parcă ar fi " umplute din interior", se reduc în mod semnificativ ridurile de expresie de pe frunte, cutele nazolabiale și ridurile din jurul ochilor. Pielea feţei se reface şi are un aspect mult mai tânăr.
Aplicare: curăţaţi pielea de impurităţi şi machiaj decorativ. Cu mișcări de masre lente, soluţia se aplică pe zonele feţei, mai predispuse la formarea ridurilor: frunte, colțurile ochilor, pliurile nazolabiale. După care se recomandă aplicarea unei creme hidratante.

Este bine de a urma cursul fiecare 2 luni. 1 curs = 1 flacon.

30 ml

NEW!!! Demachiant "Curăţarea perfectă" de la Gold Collagen!
NEW!!! Demachiant "Curăţarea perfectă" de la Gold Collagen!

Soluţie pentru îndepărtarea eficientă a machiajului de pe faţă şi ochi. Datorită componentelor de emoliere de origine natural, demachiantul oferă o senzaţie de puritate şi prospeţime a pielii de lungă durată. Colagenul de Acacia de Cauciuc revitalizează pielea încă de la etapa de curăţare, oferindu-i nutriţie şi hidratare şi ridicând  tonusul general al pielii. Pielea devine vizibil mai tânără şi capătă un ton strălucitor.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, cu riduri deja evidente sau la etapa de formare.

Mod de folosire: se plică o cantitate potrivită pe un tampon de bubmbac şi se curăţă pielea şi ochii. Nu spălaţi faţa după curăţare.

150 g.

NEW!!! Cremă Anti-Age î jurul ochilor de la Gold Collagen
NEW!!! Cremă Anti-Age î jurul ochilor de la Gold Collagen

Cremă cu un complex de componente anti-age, datorită căror îngrijeşte pielea din jurul ochilor, hidratînd-o, netezind ridurile şi îndepărtând pungile de sub ochi. Încetinește în mod eficient procesul de imbatranire a pielii și reduce semnificativ profunzimea ridurilor în zona numită "laba gâştii", datorită extractului de mesteacan african ,în forma unui complex excepţional Ellagi-C.

Colagenul de Acacia de Cauciuc revitalizează pielea, oferindu-i nutriţie şi hidratare şi ridicând  tonusul general al pielii.

Uleiul de argan - unul dintre cele mai scumpe, rare și prețioase uleiuri din lume, este o sursă de omega-3 si omega-6 acizi, ceea ce îl face cel mai eficient ulei pentru a combate radicalii liberi, de asemenea, menţine pielea tânără şi menţine mecanismele de apărare a acesteia.

Mod de utilizare: se aplică o cantitate potrivită pe suprafaţa pielii din jurul ochilor, curăţată anterior şi se masează dintr-un colţ al ochiului-ân celălalt şi invers,  până la îmbibare.

15 g.

NEW!!! Spumă pentru spălare de la Gold Collagen!
NEW!!! Spumă pentru spălare de la Gold Collagen!

Spuma delicată pentru îngrijirea feţei, curăţă efectiv pielea, înlăturând murdăria şi resturile cosmeticii decorative, fără ca să deterioreze stratul pielii protector. Nu usucă pielea, mentine suprafaţa pielii mată în timpul zilei, reface prospețimea pielii și strălucirea. Colagenul de Acacia de Cauciuc - un polizaharid natural - stimulează sinteza de colagen propriu a pielii, ajută la restabilirea balanţei hidrice optime, păstrează tonul si tinereţea pielii.

 

Mod de folosire: zilnic, seara şi dimineaţa se aplică pe pielea umedă a feţei, se masează uşor şi se clăteşte cu apă. Pentru îngrijirea complexă a pielii continuaţi procedura cu curăţarea pielii  cu apa tonică de la Gold Collagen.

150 g.

NEW!!! Mască cu Lifting Efect Imediat de la Gold Collagen
NEW!!! Mască cu Lifting Efect Imediat de la Gold Collagen

Mască pentru îngrijire intensivă a pielii.
Complexul unic de polizaharide de origine marină  EPS Seafill PA, asigură un lifting efect rapid și durabil, netezește ridurile mici si le reduce pe cele mai profunde, elimină cosecinţele surmenajului. Pielea imediat se hidratează şi devine mai suplă.

Acest complex nu numai că are ca efect de lifting facial, dar şi întărește în mod eficient țesutul conjunctiv prin stimularea producerii de colagen propriu a pielii.

Uleiul de argan dă un impuls puternic celulelor pielii pentru regenerare, protejează de la stresul oxidativ, şi prin urmare de la îmbătrânire datorită conținutului bogat de acizi grași polinesaturați, inclusiv omega-3 și omega-6.  Uleiul de argan hrănește perfect si catifeleaza pielea, făcând pielea mai elastică şi rezistentă în mod eficient la procesul de formare a ridurilor. Colagenul din Acacia de Cauciuc netezeşte uşor şi redă pielii o nuanţă radiantă.

Ca urmare a acestui efect triplu pielea radiază, faţa capătă un aspect proaspăt şi pare mai tînără.

Mod de utilizare: se aplică o cantitate potrivită pe pielea curată a feţei, gâtului şi zona decolteului, se lasă timp de 30 min, apoi se clăteşte cu apă sau ceai de ierburi.

80 g.

NEW!!! BB Crema "Piele ideală" 8 în 1 de la Gold Collagen
NEW!!! BB Crema "Piele ideală" 8 în 1 de la Gold Collagen

Produs multifuncțional unic, care combină avantajele unei creme pentru îngrijirea pielii și a fonului de ten. Datorită conţinutului de acid hialuronic, bb-crema oferă hidratare profundă a pielii timp de 24 ore. Complexul de uleiuri de macadamia si bisabolol calmeaza eficient pielea şi redă fineţea si catifelarea ei. Reducerea ridurilor si netezirea pielii de micro-relief este posibilă datorită acțiunii componentului inovator Vitalayer ® care elimină imperfecțiunile pielii. Colagenul Acaciei de Cauciuc netezește ușor și conferă pielii o nuanță radiantă. Combinația dintre antioxidanți și filtrele puternice UV , care protejează pielea de razele solare nocive şi previn astfel îmbătrânirea ei precoce.

Produsul poate fi utilizat ca un mijloc de îngrijire, și ca bază pentru machiaj. Crema uniformizează perfect tonul pielii, se ajustează după nuanţa acesteia, conferă feței un aspect proaspăt și strălucitor, dă un sentiment de lejeritate si confort.

Rezultatul - pielea perfectă, netedă şi mătăsoasă toată ziua.

Mod de utilizare: Se aplică dimineaţa pe pielea curătă a feţei şi gîtului.

30 g.