Health and beauty for the whole family

DryVir

DryVir

Una dintre cele mai frecventîntîlnite boli din lume -
herpesul. Virusul herpes simplex se transmite prin contact,
prin articole de uz casnic, precum și aeropurtat. Azi,
Conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 90%
din populația adultă sunt purtători nativi, și doar 5%
din populația lumii sunt imuni la virusul herpes simplex.

Odată ajuns în organism, virusul herpetic rămâne acolo pentru o lungă perioadă de timp.

Penetrând prin membranele mucoasei, virusul se integrează în genomul nervului
celule, astfel încât erupții cutanate apar în zonele terminaţiilor nervoase și sunt însoțite de durere severă. De regulă, agentul patogen este activat de slăbirea imunității, care
poate fi cauzată de factori, cum ar fi răceli, intoxicații,
stres nervos, abuzul de băuturi tari,
oboseală cronică și altele. În plus, infecția cu herpes determină scăderea  rezistenței organismului la diverse boli.

Simptome caracteristice. Virusul herpes în faza acută se caracterizează prin mâncărime și roșeața pielii și a mucoaselor. Apoi, în aceste locuri apar vezicule pline cu lichid. După un timp vezicula se sparge şi formează suprafața plăgii dureroase care apoi se acoperă cu o crustă.
Este evident că fiecare dintre cei infectaţi doresc să scape de manifestările neplăcute, dureroase și inestetice sub formă de vezicule și ulcere, cît mai repede.

Astăzi, în tratamentul herpesului, în mod tradițional se folosesc medicamente antivirale topice (creme, unguente, geluri și soluții). Principalul dezavantaj al preparatelor topice - trauma inevitabilă a regiunilor-focare de infecție și transferul virusului pe alte zone ale pielii. Ca rezultat, bulele și rănile se vindecă mai lent și / sau apar în locuri noi. Prin urmare, oamenii de știință continuă să caute preparate mai eficiente și mai lejere privind impactul eliminării infecției cu herpes. În rezultatul colaborării specialiștilor americani ai companiei L & V Pharmaceutical International LLC (SUA) și producătorului ucrainean de produse farmaceutice "Novolik Farm", a apărut preparatul - DryVir ™ , oferind o abordare fundamental nouă pentru eliminarea manifestărilor infecției cu herpes.

Preparatul este recomandat pentru utilizarea pacienților cu leziuni ale epiteliului si buzelor cauzate de herpes. Mijlocul inovator de acțiune locală sub formă de spray evită atingeri nedorite ale porţiunilor pielii traumate. Metoda de aplicare la distanță va preveni răspândirea virusului pe zonele învecinate ale pielii, ceea ce sporeşte procesul de vindecare.